buat Harry


HArry… is one of my special friend. Kenal dia di paskah Gabungan 2004, nyolot bgt pdhl sesama misdinar. duh… ga tau knp nih manusia selalu bisa bikin ketawa. I’m so happy ketemu lo Har di hidup gw, at least gw jadi ga nyesel2 bgt masuk trisakti(hahahaha… emangnya nyesel?).. ga deng… masuk Ukkt kali yah… hahahahaha…

there’s somehing i can’t explain about us. Once he said to me that he feel like we have a boundary, something special, even more than romance thing.(^^). well, har.. i do too. It’s like… I don’t know… it just… OMG…. i just want to say the exact words to explain it but somehow I can’t (dan bukan krn gw lemot yah, Har!). well, i always think of you as my wonderfull angel… And i’m so lucky to have you.somehow when i sad, i know you’re one of the person who will give me the reason to smile again. You take my pain in words…I mean…somehow… You helped me to…hmm…. udahlah yah… cape so ingris2an…maksud ga keluar… malah keliatan bego lagi entar… hehehehe… mungkin gini kali yah… lo tuh orang paling kejam kalo ngecengin gw… sungguh deh lebih kejam dari iwan… tapi somehow… gw lbh rela diceng-in lo ketimbang gw nangis sendirian. at least sakit hati gw jadi ketawa… hahahaha. (tapi har bukan berarti lo boleh ceng-in gw terus!!! awas lo yah!) Harry itu paling pinter bikin gw ketawa sampe nangis. kaya waktu susur sungai… OMG gw ketawa ampe nangis, ampe sakit perut pula…pokonya PUAS! maybe that the first and the last day, gw bisa ketawain dia.PUAS.

Temen gw bilang kalo gw cerita soal lo, muka gw seneng bgt, hehehehe… gw gak pernah ga senyum kalo inget lo Har.Dan gw yakin semua juga begitu.  Thank you for everything. Your loving care, always reminds me that He Loves me that much…that He care for me that much… pdhal yah… kita ga segitu intensnya ketemu… tapi somehow I have this feeling this much and i don’t know how it can be happen … where it come from….well, i just know… I felt it…

If only i have the words to tell you how special you are to me… and how thanked i am having you as my friend… i just.. want to say… in other way,  I mean it … you’re an angel to me. and I love you too…  (ups…(^^) i mean… i would love to tease you too… if only i can…(><)!!!! Dear God… Please give me one more chance to tease him! anything God… any reason just to laugh at him…! That would be a wonderfull gift…thank you…)

Iklan

Satu pemikiran pada “buat Harry

  1. Huxhuxhux…
    Jadi mao sedih…
    Tapi!!!!
    Itu bukan Harry banget!!
    Makanya gw cuma mao bilang:
    Harry Ghetto Loooowww…!!!
    Hakakakakkakakaaaaa….

    [dan perasaan gw bilang, lo bakal delete blog ini stlh baca comment gw. –‘
    Hahahahhaaa… =p]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s